Види количка

Кошули направени по мерка

Пробај Сега

Фортекс е приватен семеен бизнис и воедно модна компанија која произведува високо квалитетни кошули.
Фортекс е единствен македонски бренд кој нуди единствена и уникатна можност која по сама желба ви нуди да дизајнирате 3D кошули од вашите соништа.
Дизајнирани и кроени по ваши мерки, изработени по системот MTM , односно , made-to-measure, што значи изработка по мерка.
Фортекс произведува готови машки и женски кошули. Тој е eдинствен бренд во Македонија кој произведува индивидуална корпоративна униформа во однос на максимално задоволување на вашите желби и вкус.
Нашите производи се изработени од високо-врвен и квалитетен текстил со потекло од Холандија, Италија, Германија, Данска, Австралија...

Што го прави овој текстил толку посебен?

Секој текстил се произведува во ограничена количина на залиха и не се повторува. Производството се основа на високо квалитетни изработки со дефинирани стандарди и контрола на квалитет.

Кошулите на Fortex се ултра удобни и модерни со многубројни шеми, везови и модели, разновиден избор и стил..почнувајќи од формална па се до кежуал и урбан стил.

Дали можеби сакате да да си подарите себеси уникатен поклон или пак на ваш близок? Без разлика на пригодата, изборот е широк.... а начинот едноставен.

Едноставно, ние ви нудиме гаранција и квалитет!

Високо-врвен квалитет!

Ние нудиме производи направени во согласност со европските стандарди , постигнувајќи континуирано инвестирање во нови машини, напредна технологија и идеални работни услови. Грижејќи се за вработените со цел да бидат во можност да постигнат врвни резултати преку мотивираност и лубов кон работата.

Историска еволуција на кошулите

Историската еволуција на кошулата се провлекува низ 20-тиот век и тогаш остава трага како клучен дел од машката гардероба, се повеќе врзана кон деловниот изглед.

Кошулата станува се поприсутна, благодарејќи на големата достапност на памучните ткаенини, кои истите во тој период почнуваат да се фарбаат, праејќи ги кошулите по иновативни.

Рекламирањето станува нов начин на комуникација, појавувајќи се поудобни и различни модели, така што во периодот што следи, кошулата се повеќе се прифаќа како основен елемент од облека и станува дел од секојдневна облека ,која и се носи без сако.

 

Со еден збор кошулата била голем дел од историјата низ неколку векови, низ кои менувала форми, корени од од најразлични материјали, карактеризирала различни друштвени слоеви, деловни контексти и имала голема хигиенска вредност .

 Што ги прави Fortex кошулите толку посебни!

Клучна определба за производство на високо-квалитетен производ

Безпрекорнаизработка

Внимателен избор на текстил и обемна работа исклучиво со производители на ткаенини со докажан квалитет!

Можност за додавање на било кој тип на вез, како што се иницијали или лого.